The Holotropic Breathwork Community

Supporting healing and transformation

Globalni dan Holotropnega dihanja: Izmenjava izkušenj - 2011 - Slovenščina

Informácie

Globalni dan Holotropnega dihanja: Izmenjava izkušenj - 2011 - Slovenščina

To je odprta skupina za ljudi, ki so se udeležili prvega Globelnega Holotropnega dne 11. junija 2011.

Členovia: 8
Posledná aktivita: Jún 15, 2012

Opomba: Ni nujno, da ste se udeležili enega od registriranih dogodkov 11. junija. Vseeno lahko sodelujete v tej skupini  - vendar pa mora biti vsebina vezana na Globalni dan Holotropnega dihanja, na vaše doživetje in vtise, ki so povezani s tem dogodkom.

Kako lahko izmenjavam izkušnje?

1) Pridružite se spletni skupnosti (če še niste njen član/članica)

Če še niste član skupnosti Holotropnega dihanja, morate klikniti na "Sign up" ("Registrirajte se") v okvirčku na desni strani. Če ste že član skupnosti, vendar se še niste prijavili, potem kliknite na "Sign In" ("Prijava"). Članstvo je brezplačno in takojšnje.

2) Pridružite se svoji jezični skupini za Globalni dan Holotropnega dihanja: Izmenjava izkušenj - 2011

S klikom na povezavo: "Pridružite se Globalni dan Holotropnega dihanja: Izmenjava izkušenj - 2011 - Slovenščina" na dnu te strani, pod komentarjem: "

Če želite komentirati, morate biti član Globalni dan Holotropnega dihanja: Izmenjava izkušenj - 2011 - Slovenščina"

Postanite član: Globalmi dan Holotropnega dihanja: Izmenjava izkušenj - 2011 - Slovenščina /link...

3) Objavite svojo izkušnjo

Vtipkajte svojo izkušnjo ali komentar v Okvir komentarjev (Comment Box) in kliknite "Dodaj komentar"(ADD COMMENT).

Izmenjava mandal

Mandala znotraj vašega komentarja: Znotraj svojega komentarja lahko priložite svojo sliko mandale tako, da uporabite ikono za slike (druga ikona v orodni vrstici, kjer pišete svoj komentar)

Mandale v Mandala Galeriji: Lahko greste do mandal na http://www.grof-holotropic-breathwork.net/photo  in kliknete +ADD.

Če boste naložili slike svojih mandal v galerijo mandal, vas prosimo, da v opis mandale dodaste: 11. junij 2011.

Komentarji, ki jih boste objavili tu so javni - to je "akcija globalna izmenjava"!!!

Stena komentárov

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia Globalni dan Holotropnega dihanja: Izmenjava izkušenj - 2011 - Slovenščina.

Komentár osoby Mojca Studen o Jún 25, 2011 na 11:16am

Po pogovorih z udeleženci slovenskega globalnega dne Holotropnega dihanja sem vesela, da so bila doživetja tako globoka in da integracija še vedno poteka.

Vsem udeležencem slovenske delavnice: uspešno in popolno integracijo vam želim:  v to realnost, ki jo živimo tu. Seveda z vsako holotropno izkušnjo se ta realnost nekoliko razširi in spremeni - kdo ve kje je konec tej širitvi in ali to potovanje sploh pozna kakšne limite in končne cilje...

Komentár osoby masa kovac o Jún 16, 2011 na 9:33pm

Skoraj teden dni po delavnici... še vedno čutim spremembo, tako da verjamem da se je nekaj premaknilo globoko v meni. Šla sem skozi bolečo točko okrog katere sem se drugače vrtela. Občutki sedaj so bolj sproščeni, bolj prizemljeni...

Hvala vsem, ki ste sodelovali, tudi za podporo znotraj skupine in verjamem, da se spet srečamo.

Komentár osoby Mojca Studen o Jún 16, 2011 na 2:39pm
James was here... :)
Komentár osoby Mojca Studen o Jún 16, 2011 na 2:18pm
Komentár osoby Marko V o Jún 13, 2011 na 6:30pm
Zelo prijeten in zanimiv vikend! :) Hvala Mojci, Marku in Jamesu za odlicno organizacijo in vodenje. In seveda vsem ostalim sopotnikom, ki sem jih imel priloznost spoznati; Maji, Lidiji & Lidiji, Petru, Darji, Masi in Dobrinu. Upam, da se kmalu spet vidimo!
Komentár osoby Lidija Kosaber o Jún 13, 2011 na 11:39am

Vsekakor zelo močna in zelo posebna izkušnja. Izkušnja izjemnega občutka povezanosti in bližine, odprtosti in ljubečega sprejemanja. Sebe in ljudi okrog sebe.

Izkušnja, ki mi je pomagala podreti kar nekaj zidov in blokad ter omogočila pogledati in občutiti, kaj se skriva za in pod njimi... Izkušnja, ki mi je omogočila doživeti sebe z nekega popolnoma novega vidika, ki pa ga je težko ubesediti. Še posebej sedaj, ko proces še vedno močno traja...    

 

Zato samo - hvala Mojca, za vso tvojo predanost, hvala, da si me - počasi, a vztrajno :), pripeljala do te izkušnje, hvala tebi in Marku, za odlično organizacijo in prisotnost HB v slovenskem prostoru. Iskreno hvala Jamesu, za izjemno vodenje in strokovno delo, in seveda posebno topla zahvala Petru, mojemu "varuški" - zaupanje in občutek varnosti, ki sem ju čutila ob njem od prvega trenutka, sta pomembno prispevala k temu, da sem se lahko prosto prepustila toku doživetij... In hvala vsem ostalim članom naše skupinice... Vsak zase je prispeval velik delež k enkratnosti in neponovljivosti tega enkratnega doživetja in čudovitega vikenda. 

 

Evo, tako, konec zahval! :) Samo še to - veselim se ponovnega srečanja z vami... nekje, enkrat... Bodite dobro!

Komentár osoby Marko Sifrar o Jún 12, 2011 na 10:47pm

Po izmenjavi izkušenj in integraciji, se počutim zelo močno. Bil je krasen občutek odprtosti in povezanosti, ki še traja. Mislim, da ne le znotraj naše skupine, saj sem v mislih bil tudi z drugimi, s katerimi sem imel stike pred 11. junijem in smo se pogovarjali o tem pomembnem dnevu.

Hvala vsem v naši skupini za predanost, vsem po svetu za sodelovanju na ta zgodovinski dan, Stanu in Christini pa za njuno delo, ki nas je vse povezalo.

Komentár osoby Mojca Studen o Jún 12, 2011 na 3:17pm

Uf, uf... Delavnico smo (zelo) uspešno pripeljali do konca. Zame je bila to posebna izkušnja. Zrak je bil nekam gostejši kot običajno. Mislim, da je bil to najboljši način, da se zahvalim(o) Christini in Stanu za njuno delo, predanost in vizionarstvo.

Še enkrat: Christina in Stan z neskončno ljubeznijo, spoštovanjem in predanostjo se vama zahvaljujem in vama želim vse, vse najboljše!!! Da bi nas še dolgo let razsvetljevala in uživala z nami.

Komentár osoby Mojca Studen o Jún 10, 2011 na 7:37am
James je tu - torej lahko počasi začnemo :)
Komentár osoby Mojca Studen o Jún 9, 2011 na 1:41pm
Komaj čakam, da se prične!!!! James je obtičal na Pariškem letališču - upam, da mu bo uspelo priti danes ponoči.
 

Členovia (8)

 
 
 

Prefer another language?

© 2019   Created by Grof Foundation Webmaster.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service