The Holotropic Breathwork Community

Supporting healing and transformation

Ziua Mondială a Respiraţiei Holotropice – Grupul de împărtăşiri 2011, Română

Informaţii

Ziua Mondială a Respiraţiei Holotropice – Grupul de împărtăşiri 2011, Română

Acest spaţiu a fost creat pentru a permite tuturor celor care au respirat holotropic la unison, pe 11 iunie 2011, să îşi împărtăşească experienţele.

Membri : 11
Activitatea Recentă : Iul 2, 2011

Nu trebuie neaparat să fi participat la una dintre sesiunile oficiale de Respiraţie Holotropică, anunţate pe acest site şi desfăşurate în întreaga lume, pentru a putea lua parte la discuţiile de aici. Totuşi, vă rugăm să ţineţi cont că subiectul posturilor este şi trebuie să rămână împărtăşirea experienţelor trăite în acest context.

 

Cum procedez?

 

1. Înregistraţi-vă pe acest site, în Comunitatea Online de Respiraţie Holotropică.

Dacă nu aveţi deja un cont creat, click pe butonul Sign Up din partea dreaptă a ecranului, completaţi câmpurile afişate şi veţi obţine gratuit şi imediat calitatea de membru.

 

2. Accesaţi grupul de discuţii Ziua Mondială a Respiraţiei Holotropice – Grupul de împărtăşiri 2011, creat aici special pentru vorbitorii de limba română

Click pe link-ul „Ziua Mondială a Respiraţiei Holotropice – Grupul de împărtăşiri 2011 - Română” din josul paginii. Veţi fi adăugat imediat la grup şi veţi puteţi posta comentariile voarte. Atenţie: trebuie să fiţi membru al Comunităţii Online de Respiraţie Holotropică înainte de a putea accesa acest grup (Pasul 1).

 

3. Postaţi experienţele voastre

Tastaţi textul în căsuţa Comment Box şi apăsaţi Add Comment pentru a-l afişa pe perete.

 

4. Postaţi mandale reprezentând experienţa pe care aţi trăit-o

Pentru a afişa mandalele în interiorul comentariilor folosiţi iconul Image (al doilea din bara de deasupra căsuţei pentru comentarii).

Pentru a posta mandalele în galeria site-ului, mergeţi la adresa http://www.grof-holotropic-breathwork.net/photo şi apăsaţi +Add. Vă rugăm să adăugaţi „June 11, 2011”, în descriera imaginilor.

 

Comentariile pe care le postaţi aici vor fi publice în spaţiul online. Aceasta este o acţiune de împărtăşire globală, total deschisă către oricine doreşte să ia contact cu energia acestui eveniment.

Panou de comentarii

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Ziua Mondială a Respiraţiei Holotropice – Grupul de împărtăşiri 2011, Română !

Comentariu publicat de Elena FRANCISC pe Iunie 29, 2011 la 12:25pm
Comentariu publicat de Elena FRANCISC pe Iunie 13, 2011 la 8:12pm

dragi prieteni,

in acest weekend, la Oradea (nord-vest.ul Romaniei) am petrecut momente magice impreuna cu 44 participanti in workshop.ul de Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii.

va multumim tuturor celor care v-ati alaturat acestui val urias de energie pe care noi, in Romania, l-am simtit.

vindecare, transformare, prezenta si iubire.

 

cu iubire si recunostinta, va imbratisez pe toti,

elena

 

Membri (10)

 
 
 

Prefer another language?

© 2019   Created by Grof Foundation Webmaster.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service